Badge Veiligheid

Veilig werken is de belangrijkste voorwaarde in uw organisatie. Veilig werken gaat bij ons niet alleen om het voldoen aan regels, maar om mensen en gedrag. Wij adviseren over veiligheid met oog voor de praktijk.

RI & E

Het beleid en de beheersmaatregelen op het gebied van veiligheid worden gebaseerd op de specifieke risico’s die voor uw organisatie gelden. Provison voert samen met u een risico-inventarisatie & -evaluatie uit en giet de uitkomst in een praktisch plan van aanpak. We helpen u met het stellen van prioriteiten en maken een planning om de veiligheidsmaatregelen uit te voeren. De RI&E is verplicht voor alle bedrijven met personeel. 
Voor meer informatie zie www.rie.nl

VCA

De Veiligheidschecklist Aannemers is het meest gebruikte certificatieschema voor veiligheid in Nederland. Wij helpen u op praktische wijze voldoen aan de eisen van de checklist. Speciaal voor MKB-bedrijven hebben wij een standaard format ontwikkeld waarmee wij u de VCA certificering als scherpste in de markt kunnen aanbieden! Provison ondersteunt u met VCA*, VCA**, VCA Petrochemie, VCU en VCO. Ook voor ondersteuning bij de implementatie van de nieuwe eisen van de VCA versie 2017 bent u bij ons aan het goede adres

OHSAS 18001

De OHSAS 18001 vraagt om een managementsysteem dat gericht
is op het continu verbeteren van prestaties op het gebied van veiligheid. Provison helpt uw organisatie bij zowel het opzetten als bij het  implementeren van dit managementsysteem. Ook bij het omzetten naar de de nieuwe ISO 45001 die in 2016 gepubliceerd zal worden kan Provison u ondersteunen.

Ascert SC530 en SC 540

Provison helpt u met het voldoen aan de specifieke eisen voor het veilig werken met asbest volgens de SC-530 (Asbestverwijdering) en de SC-540 (Asbestinventarisatie). U wordt hierbij begeleid door een veiligheidskundige gespecialiseerd in asbest.  

Meer informatie over de eisen vindt u op www.ascert.nl

Project veiligheidskundige / HVK ondersteuning

Provison kan de rol van veiligheidskundige voor uw project vervullen. Met veiligheidskundige kennis (ook HVK) kunnen wij u helpen bij alle soorten veiligheidsvraagstukken. Dit kan op projectbasis of in de vorm van een abbonement voor veiligheidskundige ondersteuning.

Klanten over Provison

 • Provison biedt ons al jaren professionele begeleiding en kennis voor onze certificering, met een zeer prettige persoonlijke touch

  Magneet Communicatiecentrum
  dhr. M. Levens
 • Door de expertise van Provison hebben we ons in korte tijd kunnen kwalificeren volgens ISO 9001

  PWB Inspectie&Agenturen BV
  dhr. Th. Lems
 • Wil je snel, efficient en gegarandeerd je ISO certificering behalen dan ben je bij Provison helemaal aan het juiste adres.

  Store support
  Wilco van den Hul
 • Ze stellen zich op als medewerker van het bedrijf en voegen op die manier veel waarde toe

  WK Automotive
  dhr R. Groenendijk

Ons team

Foto

Wouter van Bommel

Directeur/adviseur

Foto

Andre Bolhuis

Adviseur

Foto

Eelco van Beek

Adviseur

Foto

Timo Blom

Adviseur