Provison staat voor een praktische aanpak van kwaliteit. Op basis van de risico’s in uw organisatie geven wij invulling aan beheersing en verbetering.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is hét leidende model voor kwaliteitsmanagement. Provison kan u helpen dit op een praktische manier te implementeren en te onderhouden. Zonder een papieren tijger! Speciaal voor het MKB hebben wij een model ontwikkeld waarmee we u ondersteunen van strategie tot en met praktische beheersing. Provison helpt met het invullen van alle eisen voor de certificering. We zijn trots te vertellen dat 100% van onze klanten in één keer is gecertificeerd.

Bent u al ISO 9001:2008 gecertificeerd en wilt u de overstap maken naar de nieuwe norm? Klik hier voor onze overstapservice.

Interne audits

Provison verzorgt interne audits op basis van een risicobenadering. Wij vragen alleen naar de zaken die relevant zijn voor uw organisatie en zoeken daarbij altijd naar mogelijkheden voor verbetering. Uw processen zijn leidend en de mensen die deze processen uitvoeren staan centraal. Op deze wijze zorgen wij dat interne audits een waardevol instrument worden voor beheersing en verbetering van uw organisatie.

Verbetertrajecten

Kunnen uw bestaande processen beter, maar weet u niet goed hoe u de organisatie kunt veranderen? Wij bieden ondersteuning bij het verbeteren van processen die niet aan uw eisen voldoen. Provison begeleidt organisaties zowel bij het veranderen van bestaande processen als bij het bedenken en in de praktijk brengen van nieuwe ideeën.

Branchegerichte kwaliteitsnormen

Provison ondersteunt bij het opzetten en implementeren van managementsystemen volgens branche specifieke richtlijnen. Wij hebben onder andere ervaring in: SCIOS, BRL Groenkeur, keurmerk beveiliging, BRL 6000.

Heeft u ook een vraag over een branchegerichte kwaliteitsnorm? Neem gerust contact met ons op.

Klanten over Provison

“Ze stellen zich op als medewerker van het bedrijf en voegen op die manier veel waarde toe”

WK Automotive
dhr R. Groenendijk, directeur

“Door de expertise van Provison hebben we ons in korte tijd kunnen kwalificeren volgens ISO 9001”

pwb inspectie&agenturen bv
dhr. Th. Lems

“Provison biedt ons al jaren professionele begeleiding en kennis voor onze certificering, met een zeer prettige persoonlijke touch”

Magneet+Romer
dhr. M. Levens

Ons team

Wouter van Bommel
Directeur/adviseur
Andre Bolhuis
Adviseur
Eelco van Beek
Adviseur
Timo Blom
Adviseur